Pôžička od súkromných investorov

Ľudia, ktorí majú finančné problémy si často potrebujú požičať peniaze. Do problémov s peniazmi sa môže každý z vás dostať pomerne jednoducho. Najčastejšou príčinou býva ukončenia pracovného pomeru, výpoveď alebo tiež sa do problémov s peniazmi môže dostať podnikateľ, ktorý sa dostal do záporných hodnôt a potrebuje investíciu do svojho podnikateľského zámeru.

Ako vidíte, príčin nedostatku peňazí môže byť naozaj veľa, rovnako tak existuje veľa miest, kde si môžete požičať peniaze. Hoci najviac odporúčané sú banky, tak tie vám v prípade, že nemôžete doložiť príjmy a nemáte čistý štít nepožičia ani korunu. Veľmi zaujímavou možnosťou sa v poslednej dobe stáva pôžička od súkromných investorov, ktorí sa snažia pomáhať a požičiavať peniaze aj tým, ktorí by v bankách so žiadosťou o úver nepochodili. Sumy, ktoré súkromní investori požičiavajú sú rôzne, od poriadku tisícov až po stotisícové sumy.

Mnoho výhod, to je pôžička od súkromného investora
Medzi najväčšie výhody investorskej pôžičky patrí fakt, že investori si vás neoverujú ako banky a nemusíte tak dokladať žiadne doloženia príjmov. Rovnako tak investori a firmy, ktoré súkromné pôžičky poskytujú, nenahliada do registra neplatičov a dlžníkov. Teraz s pôžičkou od súkromných investorov môžete dostať aj vy pôžičku, akú požadujete. Ďalší z mnohých výhod pôžičky od súkromného investora je rýchlosť vybavenia, kedy môžete dostať svoje peniaze kľudne aj do 24 hodín od požiadania a dohodnutie podmienok. Investori u každého klienta individuálne dohovárajú výšku pôžičky, RPMN a ďalšie náležitosti, preto je každá zmenka odlišná od ďalších.

Ak vás zaujala pôžička od súkromného investora, tak sa nebojte ju využiť. Vopred si však spočítajte, či budete schopní pôžičku splácať, aby ste sa nedostali do problémov so splácaním. Niektorí súkromní investori vám dokonca požičia aj stotisícové až miliónové čiastky v prípade, že budete ručiť majetkom.

4 komentáře:

  1. Vážení súkromní investori. Viete vôbec čo sa tu deje,alebo Vás to nezaujíma. Veľmi pekne píšete, že požičiate aj ľuďom,ktorí majú problémy,nevedia splácať a pod.Ja konkrétne mám kvôli kríze dvojmesačné meškanie. Prosila som o 2-3000€,aby som sa z toho dostala,nakoľko mám teraz novú a lepšie platenú prácu a myslíte,že som dostala? Nikto sa so mnou ani nebaví,hneď ma zaradia medzi neprijateľných.O čo tu ide,je to podfuk,vysvetlite mi to prosím Vás? Načo potom ste,keď nepomáhate,veď ja to musím splatiť nie som podvodník,len človek,ktorý sa dostal do problémov a potrebuje serióznu pomoc. Už som prišla aj o posledné peniaze,čo som musela zaplatiť aj tak mi nič nedali,4mesiace ma vodia za nos,ale oni už na mne zarobili,zdá sa Vám toto seriózne? Vy núkate každému,ale pochybujem,že aj niekto dostane,lebo keď má prácu a zarába nepotrebuje Vás,ale ide do banky. A pre koho ste tu vy,keď tým ostatným nedáte pôžičku,stále máte nejaké výhrady a požiadavky. Veď to čo odo mňa pýtajú,je nemožné splniť. Pomaly ani v banke toľko nepýtajú. Ste vôbec reálny,alebo je to celé o niečom inom,rada by som to vedela a neteší ma predstava,že si niekto robí zo mňa dobrý deň. Dúfam,že mi odpoviete,lebo ak nie,ako doteraz ma každý ignoruje,tak je všetko jasné:Je to podfuk. Ostávam s pozdravom

    OdpovědětVymazat
  2. Najde sa tu aj solidny investor ,ktory by mi pomohol s uverom ?Dakujem za odpoved.

    OdpovědětVymazat
  3. dobry den ja som vybavovala uver od zahranicneho investora a prisla som tak o 400eur na vselijake poplatky a do dnesneho dna nemam uver podla mna je to len podfuk ako obrat nas o posledne peniaze

    OdpovědětVymazat
  4. No žiaľ,musím potvrdiť predoslý komentár.Požiadala som aspoň 10 SÚKROMNYCH INVESTOROV-každý žiadal poplatok vopred /zábezpeka,cestovné výlohy atď/minimálne 130-150 eur,keď,som uhradila.viac sa neozval!NEPLAŤTE NIČ VOPRED!

    OdpovědětVymazat